Training boeken

Training boeken

MeneerMegens biedt voor verschillende onderwerpen trainingen aan. Deze training kan op locatie gegeven word of in het trainingscentrum van MeneerMegens. Bij de training in het trainingscentrum van MeneerMegens werken we in kleine groepen (maximaal 8 personen), waarbij je eigen leervraag centraal staat. Bij de prijs is onbeperkt koffie/thee/water alsmede werkbladen inbegrepen. Het trainingscentrum is centraal gelegen tussen Nijmegen en Den Bosch en is zowel per auto als OV uitstekend te bereiken.

Data 2018:

  • Dinsdag 23-10 van 09.00 – 13.00 uur  Verpleegkundig Rekenen basis
  • Dinsdag 23-10 van 17.30 – 21.30 uur Verpleegkundig Rekenen basis
  • Donderdag 1-11 09.00 – 13.00 uur  Verpleegkundig Rekenen basis
  • Donderdag 1-11 17.30 – 21.30 uur Verpleegkundig Rekenen basis

Inschrijven voor een training gaat via onderstaand formulier, er dienen minimaal 4 personen zich aangemeld te hebben wil een training doorgaan.

Staat het onderwerp van je training er niet tussen? Neem gerust contact met me op dmv onderstaand formulier.

Onderwerp Duur Kosten Opmerkingen
Examentraining Rekenen 2F of 3F 1 dagdeel (4 uur) € 150 euro pp Geschikt voor VO of MBO Rekenen niveau 2F / 3F. Alle onderwerpen va de toets worden doorgenomen en er is voldoende gelegenheid voor vragen te stellen.
Wiscat 1 dagdeel (4 uur) € 150 euro pp Geschikt voor een ieder die starten op de PABO en hier de Wiscat toets voor moet doen. Alle onderwerpen va de toets worden doorgenomen en er is voldoende gelegenheid voor vragen te stellen.
Verpleegkundig Rekenen basis 1 dagdeel (4 uur) € 150 euro pp De basis weer opfrissen van het Verpleegkundig Rekenen. Alle onderwerpen worden doorgenomen en er is voldoende gelegenheid voor vragen te stellen.
Verpleegkundig Rekenen uitgebreid 2 dagdelen of 1 hele dag op aanvraag De basis weer opfrissen van het Verpleegkundig Rekenen. Alle onderwerpen worden rustig doorgenomen en er is voldoende gelegenheid voor vragen te stellen.
Didactische training Rekenen 2 dagdelen of 1 hele dag op aanvraag volgt

Meer informatie? Vul onderstaand contactformulier om in contact te komen en de verdere mogelijkheden te bespreken.